De eigenaresse geeft de vrouwtjeshond een dag lang spek, steak en kip. De volgende dag betekent het voor de familie: afscheid nemen.

Op 25 oktober 2016 had Daisy wellicht de meest bijzondere dag van haar leven: de Beagle uit het Texaanse Austin werd door haar eigenaars heerlijk verwend en met lekkernijen en aandacht overladen. Maar de reden voor deze behandeling is erg droevig.

spek1

Daisy lijdt aan een zwaar ruggengraatletsel waardoor de helft van haar lichaam verlamd is. Ze heeft pijn en een operatie zou ze op haar 13-jarige leeftijd niet meer overleven. Daarom hebben haar eigenaars Victor Flores en zijn moeder Shannon Adams met een zwaar hart besloten om Daisy uit haar lijden te verlossen en haar te laten inslapen.

Maar voor het zover is, willen ze Daisy een waardig afscheid geven en haar laten voelen hoe zeer ze wel geliefd is. Eerst krijgt Daisy een driegangenmenu bestaande uit spek, kip en steak. Op het einde van de dag wordt er nog een laatste wandeling gemaakt. Daisy geniet zichtbaar van de aandacht en de affectie.

spek2

De volgende dag wordt het echt moeilijk: na 8 gemeenschappelijke jaren moet de familie afscheid nemen van Daisy. Victor en Shannon brengen de hond naar de dierenarts – voor de rest van de familie is het te zwaar om tijdens het inslapen aanwezig te zijn. Omringd door haar favoriete mensen sluit Daisy voorgoed de ogen.

spek3

Shannon deelt de herinnering aan de laatste dag van Daisy op Twitter en ontvangt duizenden steunbetuigingen. Voor de familie is het een ontzettende troost dat Daisy toch nog met volle teugen van haar laatste dag heeft kunnen genieten.

DEEL dit mooie afscheid met je vrienden!


Bron: Twitter

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.