De artsen doen de deur open en laten de hond binnen bij zijn stervende baasje. Wat er dan gebeurt, is hartverscheurend

Er bestaan wellicht geen relaties die puurder zijn dan de liefde en de loyauteit die deze trouwe hond genaamd Mollie heeft voor haar favoriete persoon – zelfs toen hij naar een plek ging waar ze hem niet kon volgen.

Vorige maand werd de eigenaar van Mollie, de 33-jarige Ryan Jessen, gehospitaliseerd na een hersenbloeding waarvan hij niet zou herstellen. Vrienden en familie verzamelden rond zijn bed toen hij op 30 november overleed. Maar ze waren niet vergeten wat hij betekende voor Mollie – en lichtten het ziekenhuispersoneel hierover in.

Toen gebeurde er iets bijzonder, zoals de zus van Ryan, Michelle, op Facebook beschrijft:

“Het ziekenhuis deed echt het liefste voor ons en stond toe om de hond van mijn broer mee te nemen om afscheid te nemen, zodat ze zou weten dat haar baasje niet meer naar huis zou komen. Als je mijn broer hebt gekend, weet je dat hij echt van deze lieve hond hield.”

Hoewel de opname van dit tafereel alleen bedoeld was voor de vrienden en familie, ging de video al snel de hele wereld rond en ontroerde de harten van miljoenen mensen.

Michelle zegt dat ze aangegrepen is door de vele steunbetuigingen en verhalen van mensen en voegt er nog aan toe: “Maak je geen zorgen over de hond! We houden haar. Ze is een deel van de familie!”

DEEL dit bijzondere afscheid met je vrienden!


Bron: Facebook / Michelle Jessen

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.