De 2 loyale honden weigeren van elkaars zijde te wijken, als hun eigenaar hen weggooit

Het is een hartverscheurende aanblik die zich op een parkeerterrein in Miami, Florida, aandient: midden op het asfalt zit een hondenpaar moederziel alleen, een mannetje en een wijfje, en ze wijken niet van hun plekje. Haar eigenaar heeft hen daar gewoon achtergelaten en ging er vandoor.

Wat een eeuwigheid lijkt, wachtten Booboo en Bambi – zo heet het verweesde duo – op het parkeerterrein. De ene wijkt niet van de zijde van de andere. Ook als de redding nabij is blijven de twee dicht bij elkaar, en de dierenbeschermers van de organisatie “100 + Abandoned dogs of everglades Florida” hebben de grootste moeite om hun vertrouwen te winnen.

Als het hen dan eindelijk lukt om Booboo te vangen, zet zijn vriendin het uit angst op een lopen. Na een lange en tevergeefse zoektocht komen ze op een idee: ze leggen Booboo op de passagiersstoel, laten de deur open en wachten.

De truc werkt: Bambi ziet haar geliefde vriend op de passagiersstoel en springt zonder aarzelen in de auto – zo zeer had ze Booboo gemist. Bij de dierenbeschermers lopen de tranen van ontroering over de wangen. Voor hen staat meteen vast dat deze twee nooit van elkaar gescheiden mogen worden en daarom worden ze alleen maar samen voor adoptie vrijgegeven.

Kort na de redding vinden ze al een geschikte pleegfamilie die voor beide honden wil zorgen. Hun nieuwe eigenaars Jon en David weten wat ze aan deze liefdevolle honden hebben en willen hen voor geen geld van de wereld nog laten gaan.

Het is echt onbegrijpelijk hoe iemand dergelijke schattige en lieven honden zomaar kan verstoten. Dankzij deze geweldige organisatie zullen ze ook voor altijd samen kunnen blijven. Hoedje af voor deze vrijwilligers!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met elke hondenliefhebber die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.