Dakloze hond heeft nog nooit kennis met “liefde” gemaakt. Zie hoe hij het voor de eerste keer voelt

Benji is een dakloze hond die zijn hele leven op straat had geleefd. Hij weet niet wat “liefde” betekent of hoe het voelt.

liefde

Het team van Hope For Paws kreeg een telefoontje over Benji, een verlaten hond die door de straten van Los Angeles dwaalde en gingen hem meteen zoeken. Ze waren geschokt door wat ze vonden. Benji was een vuile, verwaarloosde hond die praktisch levenloos was. Zijn vacht was helemaal aan elkaar geklit. Nog erger: Benji was doodsbang van mensen – wellicht als gevolg van zijn vorige ervaringen met hen – en hij ging zich verstoppen onder een auto.

Maar met heel veel geduld, vastberadenheid en doorzettingsvermogen slaagden de redders erin om het bange dier te overtuigen om samen met hen naar het opvangcentrum te gaan.

Eerst gaven ze Benji eten en water – twee dingen die hij wanhopig nodig had. Toen beslisten ze dat Benji hoognodig een makeover nodig had. Ze scheerden zijn vacht en het resultaat is ronduit ongelofelijk. Onder al dat vuil zat een prachtige hond die er gewoon op wachtte om van gehouden te worden.

Bekijk de onderstaande video om de transformatie met je eigen ogen te zien. DEEL deze redding met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.