Elke dag ziet de jogger de man een kinderwagen zonder baby duwen. Maar als hij wat beter kijkt, smelt zijn hart.

Edie Mayo en Troy Griffin uit Houston, Texas, bekommeren zich liefdevol om hun jongste en tegelijk oudste familielid: Max, een ondertussen 16-jarige Sheltie. De hond was amper drie weken oud toen ze hem in huis namen. Ondertussen is de viervoeter blind en lijdt aan artritis waardoor hij nog nauwelijks kan lopen. Daarom wordt Max tweemaal per dag in een kinderwagen in het park uitgelaten. Want de Sheltie, die in mensenjaren 112 jaar oud is, houdt er nog steeds van om in de open lucht te vertoeven en andere hondjes te ontmoeten!

Een jogger, die dagelijks getuige is van deze ontroerende scène, maakte hier een foto van. Sindsdien verspreidt de foto zich razendsnel over het internet en ontroert ze de hele wereld. “Hij heeft me zoveel gegeven, dat zal ik nooit vergeten” vertelt Edie. “Men mag niemand in de steek laten, gewoon omdat hij ouders is geworden. Hij verdient onze liefde, verzorging en aandacht.”

“We zullen voor hem doen wat we voor onze ouders en kinderen doen” voegt Troy daar nog aan toe. “Het gaat om eer en respect. Niet alleen voor hem, maar zo moet men iedereen behandelen. En Max is geen uitzondering. Hij maakt deel uit van onze familie.”

Max brengt de herfst van zijn leven door omringd door mensen van wie hij houdt en die hem gelukkig maken.

DEEL deze belangrijke boodschap met iedereen die je kent!

Bron: LittleThings ; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.