Daarom zitten honden graag op je voeten. Dat wist ik niet!

Als je ooit een hond hebt gehad of er eentje hebt, dan weet je hoe geweldig en leuk dit is. Er bestaat immers een reden waarom men zegt dat de “hond de beste vriend van de mensen” is. Omdat het waar is! Honden zijn ontzettende lieve en trouwe dieren die je hele leven je beste vriend blijven.

hond1

Maar wist je dat er een reden schuilt achter de handelingen en het gedrag van je hond? Ik wist niet dat het DIT betekende als mijn hond iets bepaald deed. Maar maak je geen zorgen, ViralTrend heeft het allemaal voor je uitgeplozen.

Als hij je cadeautjes brengt …

Heeft je hond wel eens een willekeurig item in je schoot laten vallen zonder reden? Er is echter een reden waarom hij dit doet. Een hond wil zijn vaardigheden tonen en je een geschenkje geven. De kans is groot dat dit dingen zijn die hij zelf ook wil hebben. Een hond is heel erg slim!

hond2

Als hij het bed inpalmt …

Waarom gaat een hond languit op je bed liggen waardoor je zelf geen plaats meer hebt om te slapen? Hij wil gewoon lekker dicht bij de groep zijn en jij bent zijn liefdevolle eigenaar dus ze wil gewoon bij jou zijn! Zo eenvoudig is dat!

hond3

Als hij op je voeten zit …

Honden hebben net zoals mensen alfa eigenschappen. Als een hond op je voeten zit, bakent hij zijn territorium af en eist jou als onderdeel van de groep op.

hond4

Als hij zijn pootjes in de lucht steekt …

Dit is een teken van concentratie. Een hond doet dit als hij of zij een briljant plannetje in het hoofd heeft. Eureka!

hond5

Als hij geeuwt …

Honden geeuwen om net dezelfde reden als mensen. Je hond heeft wellicht gewoon een kop koffie nodig. Hij is misschien moe of een beetje verveeld. Of hij heeft jou zien geeuwen en moet ook geeuwen (geeuwen is erg besmettelijk!).

hond6

Als hij jouw bank vernielt …

Heeft je hond wel eens rotzooi gemaakt als je thuiskomt? Dit was wellicht te wijten aan een angstaanval omdat je hond er niet van houdt om alleen te zijn. Vooral jonge puppy’s vertonen dergelijk gedrag.

hond7

Wanneer hij tegen je been leunt …

Je hond wil gewoon bevestiging. Hij wil dat je jouw liefde voor hem bevestigt en nog eens even laat blijken. Hij zoekt affectie, dus geef het hem!

hond8

Als hij naar je staart …

Hij staart je aan omdat hij van je houdt. Hij kijkt je aan met passie en affectie. Hij vertrouwt je dus los de verwachtingen in!

hond10

DEEL dit bericht met elke hondenliefhebber die je kent!Bron: Shareably,net

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.