Creatieve film toont hoe het leven eruit zou zien als honden konden praten. Dit is een echte topper!

In het leven van elke hond komt een punt dat ze van hun liefdevolle families afscheid moeten nemen en dat is altijd hard. Hoe zeg je vaarwel als je het eigenlijk niet kunt zeggen? Deze video is voor iedereen die ooit al eens afscheid heeft moeten nemen van zijn of haar trouwe viervoeter en zich ooit heeft afgevraagd wat ze dachten. (Hint: Grijp alvast een doosje Kleenex).

film

Getiteld If I Could Talk (Als Ik Kon Praten), is deze kortfilm geregisseerd door Shawn Welling en geschreven door Mark Glavin een uniek werkstuk over wat er zou gebeuren, moesten honden kunnen praten. We kennen honden allemaal als de beste vriend van de mens, maar wat zou er gebeuren als ze hun gevoelens zouden kunnen uitdrukken in spraak en acties?

Het is geen geheim dat honden engelen zijn op aarde. We horen zo vaak verhalen over honden die mensen redden en hoop brengen in moeilijke tijden. Een hond is een trouwe metgezel die jou altijd op de eerste plaats zal zetten. Deze video moet eigenlijk elke hondeneigenaar gezien hebben!

DEEL deze aangrijpende video met elke hondenliefhebber die je kent!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.