Complete idioot beslist om in de zee te springen en met haaien te worstelen. En hij eindigt helemaal zoals je zou verwachten. [video]

Mensen grappen wel eens over worstelen met haaien of beren in een poging om te bewijzen hoe sterk ze wel zijn, maar je ziet het zelden daadwerkelijk gebeuren. Nou, een Australische man doet het ondenkbare wanneer hij in het water springt om met een haai te worstelen die langs de boot zwemt. Het is niet geweten of hij de haai als prijs of voedsel wilden vangen, of dat hij zich gewoon opmaakt voor een van de grootste uitdagingen van zijn leven. Misschien wilde hij wel gewoon met een “haai worstelen” om er later op de sociale media over op te scheppen. We hebben uiteindelijk al vreemdere gespreksonderwerpen op de sociale media zien verschijnen.

In de video zien we hoe er langs de boot waar de man zich op bevindt een haai zwemt. Hoewel de meeste mensen zich snel uit de voeten zouden maken, klimt deze kerel van de ladder en steekt zijn voeten in het water. Op het moment dat we denken dat hij de haai maar wat uitdaagt, springt hij pardoes op zijn rug. Je ziet hem letterlijk met de haai worstelen om hem onder bedwang te houden. Nadat de haai hem had gebeten, geeft hij het op en klimt hij terug aan boord. Hij grijpt naar zijn been maar lijkt al bij al ongedeerd en er is geen bloed te zien.

Hoewel de video zeker interessant is om te kijken, vragen we ons toch af waarom iemand zo zijn leven op het spel zou willen zetten. We willen niet weten waar deze man zich mee bezighoudt als hij even niet met haaien aan het worstelen is.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron en afbeelding: AWM.com en Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.