Chihuahua met enorme zwangerschapsbuik baart grote groep kleintjes na haar redding

Heb je ooit al eens een hond door de straten zien dwalen en je afgevraagd of je iemand zou moeten bellen? Misschien is de hond wel van iemand en maakt hij gewoon een wandelingetje. Maar misschien loopt de hond al weken rond en vraagt hij zich af wanneer hij nog eens een ordentelijke maaltijd zal kunnen eten. Je speelt beter altijd op veilig. Je weet nooit of je een leven of twee, of zelfs zes, kunt redden.

chi

Toen iemand belde om te melden dat er een chihuahua ronddwaalde met een heel dikke, zwangere buik, zorgde Tasha Ganales ervoor dat de puppy onmiddellijk in veiligheid werd gebracht.

Als die persoon niet moest gebeld hadden, wie weet of Celeste en haar baby’s het al of niet gehaald zouden hebben?

Gelukkig konden alle vijf haar baby’s op een natuurlijke manier geboren worden. Micah, Gabriel, Charlie Bear, Elijah en Michael werden allen gezond geboren!

Dankzij de vrijwilligers van Friends Of Emma stellen de puppy’s het allemaal goed. Het is dankzij organisaties als deze dat er dagelijks honden van de straat uit vreselijke omstandigheden worden gered en daar kunnen we alleen maar oneindig veel respect voor opbrengen.

DEEL deze prachtige video met je vrienden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.