Camera’s registeren hoe een wildvreemde een hond in de achtertuin dumpt. Dan laat hij een briefje achter over haar misbruik

Quincy Bui kon niet geloven wat hij zag. Op een dag ging de man in zijn tuin en vond een hond. Ze leed aan een huidaandoening en was duidelijk mishandeld. Bui bekeek de beelden van zijn bewakingscamera’s en zag hoe een man het dier in zijn tuin achterliet en een briefje bij zijn voordeur achterliet.

hond

“Mijn hond zit in je tuin. Ik kan me haar niet veroorloven. Mijn echtgenoot slaagt haar en ik kan haar niet bij ons laten leven. Ik hou teveel van haar. Haar naam is Ruben-May. Bedankt”, las het briefje.

“Dit is gewoon te gek. Ik weet niet wat voor een persoon zoiets kan doen”, vertelde Bui. Bui bracht de hond naar een asiel in de hoop dat iemand haar zou adopteren – en het werkte want Blaine en Amber Fuselier zagen het verhaal van Ruben in het nieuws. Ze gaven haar een nieuwe naam Minnie en regelden de adoptie.

Dankzij de mensen van het BARC asiel herstelde Minnie ook van haar huidaandoening. Blaine zei: “Van de eerste dag dat we ze mee naar huis brachten, is ze erg gelukkig. Het lijkt erop dat ze weet dat we haar gered hebben en elke dag weer toont ze haar dankbaarheid.”

DEEL als je denkt dat Minnie hier beter af is dan bij haar vorige eigenaars!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.