Camera, die geplaatst is om de geboorte van adelaarsbaby’s te filmen, legt afgrijselijke beelden op de achtergrond vast

Live camera’s om zeldzame diersoorten te filmen zijn de laatste tijd echt een rage geworden. Mensen houden er gewoon van om deze dieren in hun natuurlijke habitat aan het werk te zien. Toen een camera werd geïnstalleerd om kuikentjes van een adelaar te filmen, was het niemand minder dan Bigfoot die de show stal. De beelden tonen hoe een donkere gedaante door een bos in Michigan dwaalt.

adelaar

Bij het begin van de video zien we de kuikentjes in het nest, maar als je even later goed naar de rechter onderkant van het scherm kijkt, zie je een donkere verschijning lopen. Als de camera vervolgens inzoomt op de gedaante, zie je zijn hoofd bewegen. Het is echter niet duidelijk wat het precies is, want de video is, toegegeven, best duister.

Sommigen geloven dat het inderdaad om de beruchte Bigfoot gaat, terwijl anderen menen dat het om een grap gaat van iemand verkleed in een Bigfoot kostuum. De video lokte zelfs de reactie van een professor uit, die zei: “Het is een zeer interessante video, maar ook niet meer dan dat gezien het gebrek aan detail.”

Wat denk jij van deze video?

Laat van je horen en DEEL dit bericht met je vrienden!    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.