De buren zien hoe de vrouw hem mee naar huis neemt. 2 maanden later lopen ze de deur bij haar plat

Op een dag in februari stoot een voetganger in Mexico-City op iets verschrikkelijk. De meer dan 1 miljoen straathonden in Mexico-City kunnen haar normaal niet meer choqueren. Maar bij de aanblik van dit arme wezentje staat haar hart stil:

Afbeelding: YouTube

De hond is niet alleen uitgehongerd, maar bovendien helemaal overwoekerd met kankergezwellen. Diep ontroerd, brengt ze het arme dier naar dierenbeschermster Dalia Gámez. Die adopteert hem, doopt hem Boby en besluit om hem weer gezond te maken. Dalia brengt de hond naar een dierenkliniek, waar men het dier onder de loep neemt.

Afbeelding: YouTube

De dierenarts schat Boby’s leeftijd op ongeveer twee jaar en beveelt chemotherapie aan. Dalia hoopt dat zijn stevig gestel de chemotherapie zal overleven. Ze ondersteunt Boby tijdens deze zware periode, neemt hem mee naar huis en deelt zijn verhaal op het internet.

Afbeelding: YouTube

Boby moet in twee maanden 8 keer chemotherapie ondergaan – zelfs voor een sterke mens een zeer zware beproeving. Hoe zal de hond op de chemo reageren?

Afbeelding: YouTube

Maar Boby is uit het juiste hout gesneden. Dalia kan het nauwelijks geloven hoe snel hij van de intensieve bestraling geneest. De wonden helen snel en al na enkele weken, groeit zijn vacht opnieuw.

Afbeelding: YouTube

Boby huppelt weer vrolijk door de kamer. Door zijn ongelofelijke genezing werd hij een plaatselijke sensatie – de buren van Dalia vormen lange rijen om de hond te zien. Boby’s beroemdheid verlicht de volgende missie van Dalia: een liefdevolle thuis voor hem vinden – en met succes.

Afbeelding: YouTube

Met een lach en een traan neemt Dalia afscheid van Boby en overhandigt hem aan zijn nieuwe liefdevolle familie. Boby’s pleeggezin is trots dat ze voor zo een dappere en mooie hond mogen zorgen. Springlevend en energiek geniet hij met volle teugen van zijn nieuwe leven. Van de donkere bladzijde uit zijn leven is nog maar weinig te merken.

Afbeelding: YouTube

Aan de transformatie van Boby zien we dat iedereen in het leven een kans verdient. In de ogen van vele voorbijgangers was Boby ten dode opgeschreven. Dankzij mensen als Dalia, die een beetje beter keken, zullen de oogkleppen van de mensen hopelijk stilaan afvallen en straathonden niet meer als afval behandelen.

DEEL deze wonderbaarlijke transformatie met iedereen die je kent!

Bron: Facebook / Sharons Dennis

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.