De buren zijn er aan gewend, maar vreemden staren deze 2 echtpaartjes aan. Ze zijn iets heel speciaal.

Doug Malm en zijn vrouw Jill zijn eigenlijk een heel normaal, gelukkig echtpaar. Al 24 jaar lang wonen ze in hetzelfde huis in de stad Moscow in de Amerikaanse staat Idaho, net zoals Dougs broer Phil en zijn vrouw Jena. Dat is op zich niet zo bijzonder.

Maar wanneer je een groepsfoto van deze twee stelletjes ziet, weet je meteen wat er zo verbazingwekkend aan hen is …

Zowel Doug en Phil als Jill en Jena zijn identieke tweelingen.

De vier leerden elkaar in 1991 kennen, op een plaats waar de meeste tweelingen ter wereld verzameld waren: op het jaarlijkse Twins Day Festival in Twinsburg, Ohio. De tweelingpaartjes konden het meteen uitstekend met elkaar vinden. Hoewel ze meer dan 3.200 van elkaar verwijderd woonden, behielden ze aanvankelijk het contact via telefoon en per brief.

Het jaar daarop won Doug een prijs in de plaatselijke loterij: een cruise naar de Caraïben voor vier personen. De broers Doug en Phil nodigden de zusjes Jill en Jena uit, en van het een kwam het ander. Amper enkele maanden later vroegen de broers de hand van de zusjes. Op 7 augustus 1993 trouwden ze tijdens een groots en gezamenlijk huwelijksfeest.

Vandaag hebben Doug en Jill een 19-jarige dochter en Phil en Jena een 18-jarige zoon. Technisch gezien zijn ze neef en nicht, maar eigenlijk groeien ze meer als broer en zus op. Hoewel vele tweelingen in de puberteit gescheiden paden bewandelen, kiezen deze stelletjes er bewust voor om zich identiek te kleden – wat zelfs na al die jaren vaak tot verwarringen leidt.

De broers en zussen zijn ondertussen gepensioneerd en genieten met volle teugen van het leven.

Dit curieuze kwartet is zich goed bewust van de rare indruk die ze bij vreemden achterlaten. Maar Jill zegt: “Het zijn al zoveel jaren. Wijzelf letten er niet meer op.” Ook Phil geeft er niet om wat anderen denken. “Onze relaties werken perfect en we dringen ons niet op aan anderen”, zegt hij. “Zo zijn we nu eenmaal. We zullen ons nooit veranderen en zullen dat ook nooit proberen.”

Hoe bizar het er allemaal een beetje uitziet: alle betrokkenen zijn perfect gelukkig en dat is wat telt. Dat kunnen niet al te veel mensen zeggen.

DEEL dit unieke kwartet met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail en Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.