Bruidegom stopt de trouwplechtigheid en zegt tegen de bruid, dat ze zich om moet draaien. Ze barst in tranen uit als ze het gezicht van de zanger ziet

Het vergt een bijzondere persoon om leraar te zijn. Iemand met een heleboel geduld en liefde. Veel van deze bijzondere leraren zeggen dat ze van hun studenten houden als waren ze familie. Dit gezegd zijnde, studenten zijn eigenlijk helemaal geen familie dus een leraar zou ze toch niet op zijn of haar huwelijk moeten uitnodigen, toch? Een bruid genaamd Liz denkt daar anders over. Ze onderwijst dans en muzikaal theater en ze aanbidt haar studenten. Met deze wetenschap had haar echtgenoot Ollie een bijzondere verrassing voor haar voorbereid.

In deze video zien we hoe Liz en Ollie gelukkig bij het altaar staan, als tumult achteraan in de kerk plotseling de aandacht van de gasten trekt. Liz merkt het eerst niet op, totdat Ollie achter haar wijst. Van zodra ze zich omdraait, barst ze in tranen uit.

Al haar studenten hebben zich in het koorgedeelte verzameld en zingen de ziel uit hun lijf. Ollie had de verrassing georganiseerd samen met Jaren, de eigenaar van Jaykays Dance Company. En het betekende blijkbaar de wereld voor deze bruid!

Bekijk het prachtige moment hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Miss Liz’ Wedding Surprise! from Van Rensburg Wedding Films on Vimeo.

Bron: Vimeo ; Afbeeldingen: Inspire More

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.