Bruid voelt zich de dag na haar bruiloft niet lekker. 9 jaar later doen de artsen een BIZARRE ontdekking!

Justin en Christine leerden elkaar in een bar kennen en trouwden drie jaar later. Het pas getrouwde stel wilde een gezin stichten, maar dat kostte hen heel wat meer moeite dan ze verwachtten. Op dat ogenblik was Christine 25 en panikeerde ze niet dat ze nog geen kinderen had. Maar na twee jaar geraakten Justin en Christine gefrustreerd. Ze zochten naar antwoorden en de dokters ontdekten dat Christine polycystische eierstokken had. De symptomen van deze aandoening zijn gewichtstoename, acne, depressie en onvruchtbaarheid. Op dat moment werd duidelijk dat een natuurlijke zwangerschap bijna onmogelijk was, maar Justin en Christine bleven proberen.

article-0-1A497723000005DC-893_634x543

Na bijna 10 jaar geprobeerd te hebben, hadden Justin en Christine bijna de hoop opgegeven om nog ooit ouder te worden. Na de eerste ronde van in vitro behandeling, werd een eerste embryo ingeplant en wisten ze nog niet dat ze medische geschiedenis zouden schrijven.

Ongelooflijk genoeg spitste deze ene embryo in drie en een van deze drie splitste later nog eens in twee, wat betekende dat Christine plotseling niet zwanger was van een maar van vier baby’s … het was een vierling! Experts zeggen dat de kans dat een embryo zich in vier splitst zich eenmaal om de 4.000 jaar voordoet. Eens om de 4.000 jaar? Wat een bofkonten!

En weet je wat … wonderbaby’s Caroline, Darcy, Alexis en Elisha werden na 30 weken geboren. In 2014 vierden ze hun eerste verjaardag.

Bekijk de video hieronder om deze geweldige meisjes te ontmoeten en DEEL dit bericht met al je vrienden en familie op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.