Bruid en bruidsmeisjes gooien boeketten weg. In plaats daarvan helpen ze puppy’s adopteren die een thuis nodig hebben.

Bruiloften lopen zo al over van vreugde voor de viering van de liefde tussen twee mensen en hun families. Maar beeld je eens in dat de klassieke bloemboeketjes vervangen worden door puppy’s? Dat heb je goed gelezen – puppy’s. Maar niet zomaar puppy’s, we hebben het over schattige, adopteerbare puppy’s. Dus zo kan je als gast naar een bruiloft gaan en op het einde van de dag neem je een donzig balletje liefde mee naar huis!

Bruid Meghan Butler en haar bruidsmeisjes besloten om de droom van hun honden liefhebbende gasten waar te maken. De bruiloft vond plaats in maart van dit jaar in Charlotte, North Caroline, en Meghan en haar bruidsmeisjes besloten om de boeketjes te vervangen door puppy’s die wanhopig een nieuwe thuis nodig hadden.

De bruid deelde met de Huffington Post: “Ik vergat bijna dat ik trouwde die dag want ik was omringd door mijn moeder, beste vrienden en geredde hondjes!”

Het hartverscheurende probleem van puppyfokkerijen en dakloze huisdieren raakt de harten van zowel bruid Butler als van haar echtgenoot Brett. Hun gelukkige huishouden bestaat uit twee honden en twee katten.

De ceremonie was een groot succes en volgens de Huffington Post werd elke puppy op het einde van de dag in een nieuwe liefdevolle thuis geadopteerd.

“Onze hoop was ook dat de foto’s van de bruiloft konden bijdragen tot meer bewustwording rond de problematiek van dakloze puppy’s in asielen”, deelde Meghan.

Het enige wat je nodig hebt in het leven is liefde en honden. Hoedje af voor dit prachtige koppel en we wensen hen nog vele mooie jaren!

DEEL dit met je vrienden en familie!

Bron en afbeeldingen: Shareably en Huffington Post

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.