Bruid en bruidegom staan voor het altaar. Dan zegt hij opeens tegen haar dat ze plaats moet maken voor iemand anders

“Je moet een geweldige man zijn om van een kind te houden dat niet je eigen kind is zoals hij dat doet.” In 2007 beviel Janna van haar dochter Jayda. Drie jaar later moest Janna haar dochter als alleenstaande moeder opvoeden. Na een winterstorm was Jana de sneeuw op haar oprit aan het ruimen toen een aardige man genaamd Clifton stopte en vroeg of ze hulp nodig had. Dat was het begin van het liefdesverhaal tussen Clifton en Janna.

Op kerstavond 2013 vroeg Jayda of ze Clifton “papa” mocht noemen en daarna duurde het niet lang tot hij Janna ten huwelijk vroeg.

In januari 2016 kwam de biologische vader van Jayda te overlijden. In de nasleep van het onverwachte verlies trokken Janna en Clifton naar Clearwater in Florida om hun hoofden even vrij te maken. “Het strand en de zee lijken alle zorgen en verdriet weg te nemen”, vertelde Janna. Die dag bracht Clifton de hele dag door met Jayda. Hij nam haar mee naar een juwelier en ze was zo blij toen ze terugkwamen.

We spoelen even verder naar de huwelijksdag. Nadat Clifton en Janna elkaar het ja-woord hadden gegeven, vroeg hij Janna om even opzij te gaan en vroeg Jayda om naar voor te treden. “Mijn hart stopte”, zei Janna. “De enige mensen die hij hierover verteld had waren zijn getuige, de priester, de DJ en de fotograaf.” Toen Clifton ook zijn eeuwige trouw aan Jayda beloofde, bleef geen enkel oog in de zaal droog.

Jayda wilde het altaar verlaten, maar Clifton had nog een verrassing in zijn mouw zitten. “Ring alsjeblieft”, zei hij. Jayda was geschokt dat ze haar eigen 14-karaats witgouden diamanten ring kreeg. Plotseling besefte Janna dat die “vader-dochter” dag in Clearwater ook een bezoekje aan de juwelier inhield.

Bekijk deze ontroerende verrassing hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: LittleThings

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.