Brandweerlieden hoorden een gedempt geluid van diep onder de grond. Naarmate ze dieper graven wordt het gehuil alsmaar luider.

Op een dag zat Cookie de terriër achter een snel wezentje aan. Terriërs zijn nu eenmaal een ras die graag achter diertjes rennen. Tijdens de achtervolging van haar prooi besloot ze om een put te graven en besefte niet dat de tunnel op instorten stond. Ze kwam meteen klem te zitten, waardoor haar eigenaar de hulpdiensten moest bellen om haar te bevrijden.

De toegewijde brandlieden gebruikten schoppen, hun blote handen en gesofisticeerde apparatuur om de locatie van het hondje te bepalen. Op zeker ogenblik zien we de eigenaar in de put kruipen terwijl het gehuil van haar hondje alsmaar luider klinkt. Ze roept Cookie naar buiten om haar te verzekeren dat ze in goede handen is. Ze begint zelf in de modder te graven om haar baby te redden.

Uiteindelijk, na vereende inspanningen, verplaatst een reddingswerker voldoende modder en zand om het hondje uit zijn hachelijke positie te bevrijden. De hond is zichtbaar dankbaar wanneer ze hem eindelijk aan mama overhandigen. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe hard deze mannen werkten om dit arme hondje te bevrijden. Vergeet deze prachtige redding niet te DELEN met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Life Aspire

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.