Brandweerlieden brengen een hond weer tot leven, nadat deze bewusteloos in een brandend appartement was aangetroffen

Brandweerlieden uit Santa Monica slaagden erin om een hond succesvol te reanimeren nadat het dier in een brandend appartement werd aangetroffen. De hond overleefde als bij wonder nadat ze gedurende minstens 20 minuten rook had ingeademd. De brandweerlieden uit California redden echter de dag door het dier te reanimeren met een speciaal ontworpen zuurstofmasker voor huisdieren.

De brand vond afgelopen dinsdag plaats rond 4 uur in de namiddag, plaatselijke tijd. De brand verspreidde zich snel van de keuken naar een opslagkamer. Toen de brandweerlieden het gebouw betraden ontdekten ze de bewusteloze hond en konden haar naar buiten trekken. Ondanks het feit dat de hond niet ademde of geen pols had, weigerden ze op te geven en begonnen ze voor haar leven te vechten.

Ze werden nauwlettend in gaten gehouden door de 35-jarige eigenares van de hond, Crystal Lamirande. Lamirande zegt dat ze haar hond, een 10-jarige Bichon Frise / Shih Tzu mix genaamd Nalu, in paniek probeerde te redden maar dat ze gedwongen werd om terug naar buiten te gaan omdat de rook te dik was.

Na 20 minuten van intensieve reanimatie begon het dier terug te ademen! Bekijk dit hartverwarmende moment hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.