Ze bracht haar nachten slapend op het koude asfalt door. Nu voelt ze eindelijk liefde…

Zuzi was een dakloze hond die door Howl Of A Dog gered werd. Ze leefde op een parking in Roemenië, en dronk uit plassen, sliep op het asfalt en vocht om de koude winternachten te overleven. De enige voeding die ze had, waren restjes eten die werkmensen uit de buurt soms achterlieten.

Afbeelding: YouTube

Toen de redders kwamen opdagen, werd het meteen duidelijk dat Zuzi doodsbang was. Ze zou beginnen blaffen en zelfs bijten als iemand haar probeerde te benaderen. Ze had niet bijster veel vertrouwen in de mensheid.

Bron: YouTube

Met de hulp van een dierenarts slaagden ze erin het diertje te verdoven. Toen ze eindelijk dichterbij konden komen, zagen ze dat Zuzi helemaal onder de wondjes en vlooien zat.

Ze gaven haar zo snel mogelijk de medische verzorging die ze nodig had en eindelijk kan Zuzi in een echt bed slapen. Ze begon langzaam terug vertrouwen te winnen in mensen en ze stelt het ondertussen heel wat beter.

Haar verhaal ging de wereld rond en bereikte een familie in Canada die haar meteen wilden adopteren. Zuzi verhuisde duizenden kilometers naar een nieuwe, eeuwige thuis en geniet met volle teugen van het leven dat ze verdient!

DEEL deze geweldige redding met je vrienden!

Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.