Boze tiener bleef maar met de deur slaan. Dus leerde zijn creatieve papa hem een hilarisch lesje.

Woede-uitbarstingen van tieners zijn iets waar alle ouders mee af te rekenen krijgen. Tijdens de pubertijd willen kinderen hun grenzen aftasten en rebelleren ze tegen alles wat met gezag te maken heeft. Wees eerlijk, dat hebben we allemaal gedaan.

Een vader had echter genoeg van het storende en onbeleefde gedrag van zijn zoon, dus besloot hij om hem een lesje te leren. De onbeleefde jongen sloeg constant met zijn deur als hij weer eens boos was op zijn ouders. In plaats van de jongen te straffen met het klassieke huisarrest, had hij iets creatiever in gedachten. Een foto zegt soms meer dan duizend woorden en de blik op het gezicht van de tiener zegt alles.

De vader greep zijn gereedschapskoffer met een geweldig idee in gedachten. Hij leerde zijn zoon een les waardoor hij nooit meer met de deur zal slaan. Hij verwijderde niet de hele deur, maar zaagde ze in de helft.

De zoon lijkt zich te ergeren over deze bestraffing, maar ter verdediging van de ouders: de deur doet het nog. Hij zal er alleen niet meer mee kunnen slaan …

Deze foto werd genomen door zijn broer en als commentaar lezen we: “Als de deur van je broer in twee wordt gezaagd als straf voor het met de deur slaan.”

DEEL de creatieve oplossing van deze vader vandaag!

Bron en afbeeldingen: Love What Matters en LittleThings

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.