Bouwvakkers ontdekken 3 bange olifanten, die in een modderige watertank gevangen zitten

Olifanten lijken de slechte gewoonte te hebben om altijd te vallen en in putten te komen vastzitten. Met hun zware lichamen en onmogelijkheid om te springen of te klimmen, zijn er heel wat van deze vriendelijke reuzen die in gevaarlijke situaties terechtkomen. Of het nu gaat om kleine babyolifanten of volwassen olifanten, zo nu en dan spelen ze de hoofdrol in een verhaal waarin ze uit een put of modderpoel gered moeten worden. Maar zelden zien we ze met enkelen tegelijk gevangen in een en dezelfde put!

olifanten

Gelukkig stootte een groep van enkele behulpzame bouwvakkers op de doodsbange olifanten. En toen ze zagen dat de twee volwassen olifanten en hun kleine baby nooit zelfstandig uit de watertank zouden geraken, wisten ze dat het tijd was om het zware geschut in te zetten.

Het is echt hartverwarmend om te zien dat deze bouwvakkers het leven van deze olifanten boven de kost van de muur plaatsen. Ze zagen dat de olifanten het niet zouden redden en haalden het zware materieel boven om de muur neer te halen.

Hoewel de olifanten gedurende twee dagen in het water zaten, is het goed om te zien dat ze er levend en wel vanaf zijn gekomen. Toen de muur naar beneden kwam, renden ze snel terug het bos in, een beetje bang, maar blij en veilig!

DEEL deze geweldige redding met je vrienden!


Bron: Facebook/Fox 12 Oregon

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.