Blind koppel kan de echofoto van hun baby niet zien. Als de dokter hen hun baby laat “voelen” worden ze helemaal gek.

Toen Ana Paul Silveira en Alvaro Zermiani vernamen dat ze met een kind gezegend zouden worden waren ze ook een beetje bezorgd.

Zowel Silveira als Zermiani zijn blind. Hoewel ze verliefd op elkaar werden, hadden en hebben ze elkaar nog nooit gezien. Ze waren zenuwachtig dat ze bij de eerste echo niet dezelfde ervaring als andere ouders zouden hebben.

“Mijn grootste zorg was niet alleen dat we de echo niet zouden kunnen zien, maar dat niemand ons echt zou kunnen beschrijven hoe onze baby eruitzag”, vertelde Silveira.

Maar dankzij de moderne technologie kreeg het stel toch een idee over hoe een baby tijdens de zwangerschap evolueerde. De dokters lieten een 3D geprinte versie van de echo van hun baby maken zodat ze konden voelen hoe hun baby eruitzag.

“Met de 3D print had ik iets om op voort te gaan. Ik had iets echt dat ik kon voelen op de manier waarop ik het gewoon ben”, zei Silveira.

Bij elke trimester van hun zwangerschap kregen ze dergelijke print om de ontwikkeling van hun baby op te volgen. Nu dat hun zoontje Davi Lucas drie jaar oud is speelt hij dolgraag met de 3D versie van zichzelf!

“Hij weet dat het een model van zichzelf is en we legden uit waarom we het lieten maken”, zegt Silveira. “Hij is er erg trots op en toont het aan zijn vriendjes.”

DEEL dit met je vrienden en familie!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.