Bij een klein hondje, dat in een puppy molen verblijft, worden de stembanden weggesneden, “omdat ze teveel blafte”

Iedereen die niet weet dat honden blaffen, mag zijn hand opsteken. Niemand? Uiteraard weten we allemaal dat honden blaffen. Maar een klein hondje dat in een puppyfokkerij in Taiwan woonde, blafte blijkbaar teveel. Dus wat deden deze harteloze mensen? Ze sneden haar stembanden door. Wacht eens even, wat? Deze harteloze mensen hadden haar nog nodig om puppy’s te baren, dus hielden ze haar.

Uiteindelijk was ze daar niet meer toe in staat en brachten ze haar naar een high-kill shelter. Ze arriveerde met een zware ketting rond haar nek met een plaatje – daarop stond alleen maar 143.

Haar naam was 143. Johanna Quinn van Heart of Tawain Animal Care, een lokale dierenwelzijnsgroep, redde 143 uit het asiel.

Quinn doopte haar Akiko. Dit betekent “helder en sprankelend.” En van zodra ze uit het asiel was, begon Akiko daadwerkelijk te sprankelen. Akiko werd verder verpleegd door Kimberly Ann Barley.

Het leven op de fokkerij had niet alleen een mentale tol geëist, maar ook lichamelijke sporen achtergelaten. Ze had niet veel vacht en was ondervoed. Akiko had gewoon iemand nodig die van haar hield – en dat is precies wat Barley deed.

Als je pleegouder bent voor een dier is het de bedoeling dat je voor hen zorgt totdat er een liefdevolle thuis is gevonden. Barley nam Akiko mee naar adoptie-evenementen.

Maar het duurde niet lang voor Barley besefte dat ze Akiko helemaal niet meer wilde afgeven. Ze is niet langer zomaar een nummer. Ze is een gewaardeerd familielid!

DEEL deze mooie redding met je vrienden!


Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.