Beveiligingscamera legt vast hoe een hond uit zijn kennel ontsnapt om voor eenzame weespuppy’s te zorgen

Als ik aan mijn hond Baxter denk, denk ik aan al die keren dat hij me troostte toen ik me eenzaam, droevig of gestresseerd voelde. Ik zal eerlijk zijn, zonder hem zou ik niet de gelukkige persoon zijn die ik vandaag ben.

kennel

Met alles wat honden voor ons doen, is het moeilijk om ook ten volle iets terug te doen voor onze honden. We doen ons best, maar zoals je zult zien, is de vriendschap tussen honden zo mogelijk nog dieper.

De mensen van het Barkers Pet Motel and Grooming in Canada stond een aangename verrassing te wachten toen ze op een avond enkele pasgeboren puppy’s wilden controleren. Toen ze de bewakingscamera’s nakeken, konden ze hun ogen niet geloven. Een oudere golden retriever Maggie was uit haar kennel naar de puppy’s geglipt en zocht een manier om hen een beetje te troosten!

kennel1

De vrijwilligers repten zich naar de kennels en brachten Maggie met de puppy’s samen. Maggie bleef de hele nacht bij de puppy’s.

kennel2

Wat een prachtig moment tussen een hond en enkele “pleegpuppy’s”. Als wij er even niet zijn om voor onze honden te zorgen, steken hun collega honden wel een handje toe!

DEEL dit hartverwarmende moment met elke hondenliefhebber die je kent!


Bron: BarkPost

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.