Beste vriend doet net alsof hij haar een aanzoek doet en probeert zo het toetje in het exclusieve restaurant voor niks te krijgen

Twee tieners uit Texas voerden vorige zaterdag in een duur restaurant een vals huwelijksvoorstel op gewoon om een gratis dessertje te kunnen krijgen. Alex Nagle, 17, vroeg zijn beste vriendin, de 19-jarige Cati Domitrovich ten huwelijk, om zichzelf na een belabberde week een beetje op te monteren.

“We faketen een huwelijksvoorstel gewoon om een gratis dessertje te kunnen krijgen”, tweette Domitrovich.

Ze moesten zich gewoon de hele tijd als een koppel voordoen. Toen Domitrovich naar het toilet ging, zei Nagle tegen het personeel dat hij haar ten huwelijk zou vragen en of ze enkele foto’s zouden kunnen maken.

Het gelukkige koppel had het restaurant voor de gek gehouden: “Iedereen geloofde ons en iedereen applaudisseerde”, toen Domitrovich het voorstel van Nagle aanvaardde en de nep diamanten ring over haar vinger werd geschoven.

Ze zei dat de gratis chocoladecake en de crème brûlée “echt goed” waren en haar gelegenheidsverloofde van het hele gebeuren echt leuk. Maar de partners in crime zijn nog niet klaar: “We denken eraan om het ook op andere plekken te doen”, zei Domitrovich, maar dat ze voorlopig even de kat uit de boom kijken omdat de restaurants in Texas nu argwanend zullen zijn.

Zou jij dit durven voor een gratis maaltijd? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.