Bejaarde pitbull is verwaarloosd en werd achtergelaten op straat. Deze man komt voorbij en toont hem liefde

Het is een vreselijk feit, maar helaas de realiteit. Elk jaar worden er in de Verenigde Staten alleen al 3,9 miljoen honden in het asiel achtergelaten. Daarvan laat men er 1,2 miljoen inslapen – dat is gewoon verschrikkelijk. Het horen van deze statistieken is een ding, maar het horen van het verhaal van zo’n hond is nog iets anders …

da-vinci

In deze video maken we kennis met een pitbull genaamd DaVinci. DaVinci is echter niet meer de gezondste en jongste pitbull. De redders die hem in de straten van New York zagen ronddwalen, schatten hem 10 tot 12 jaar oud. Hij was er slecht aan toe en had neurologische problemen. De vrijwilligers van de Mohawk Hudson Humane Society waren dan ook bang dat hij nooit geadopteerd zou worden.

Maar het lot nam een verrassende wending toen Chris en Mariesa door de deuren van de organisatie kwamen gewandeld. Ze keken naar alle honden die beschikbaar waren voor adoptie, maar zagen dan DaVinci. Ze wisten gewoon dat ze hem mee naar huis moesten nemen. Het maakte niet uit dat DaVinci oud was – Chris en Mariesa waren vastberaden om hem de laatste jaren van zijn leven uitgebreid te verwennen.

Na zijn adoptie noemden ze hem Dave en gaven hem een rolstoel zodat hij zich beter zou kunnen verplaatsen. Dave had misschien wel een moeilijke start gekend, maar met Chris en Mariesa voelde hij zich eindelijk geliefd.

DEEL dit hartverwarmende adoptieverhaal met elke hondenliefhebber die je kent!

Source: Senior Sensation – LITDH by HeartwarmingAnimals on Rumble

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.