Bejaarde hond wil gewoon een thuis vinden voor de feestdagen

Toen hij 9 jaar oud was, had een hond genaamd Boss plotseling geen huis meer omdat zijn familie niet meer voor hem kon zorgen.

Hij werd eerder dit jaar afgezet bij de Atlanta Humane Society. 281 dagen later wacht hij nog altijd op een nieuwe familie.

Het wordt kouder en de dagen worden donkerder. We weten niet of Boss nog weet wat het is om gezellig tijdens zijn familie aan te knuffelen tijdens de feestdagen, maar iets in zijn gedrag zegt dat hij maar al te goed weet hoe gezellig de feestdagen kunnen zijn – in een eeuwige thuis.

Boss was een tijdje in een pleeggezin waar hij toonde hoe lief hij wel is.

“Zijn naam Boss is op zijn lijf geschreven, want als we in de buurt wandelen, kijkt iedereen hem met respect en bewondering aan”, vertelde zijn pleegmoeder Deborah Lareau.

Om hem een thuis helpen te vinden, heeft een vreemde aangeboden om zijn adoptievergoeding te betalen. En de mensen van het asiel doen er alles aan om nog voor Kerstmis een thuis voor hem te vinden.

Christina Hill, de directrice van het asiel, zegt: “Hij houdt ervan om in de tuin te spelen. We zoeken eigenlijk een gezin zonder andere huisdieren.”

“Is misschien een bejaarde kerel, maar hij heeft nog jaren liefde te geven”, voegde ze er nog aan toe.

Zou jij Boss adopteren?

DEEL deze lieve hond met je vrienden!


Bron: The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.