Bebaarde motorrijder klopt om 3 uur ’s nachts op de deur. Dan haalt hij een kitten uit zijn zak tevoorschijn, die dringend HULP nodig heeft

Susan McNair werd wakker gemaakt door luid geklop van een vreemde op haar deur. Het was 3 u ’s ochtends toen ze klaarwakker uit belde werd gezet. Na 16 jaar als eigenares van The Kitten Inn, een kleine reddingsorganisatie voor katten in Nieuw-Zeeland had ze alles al wel gezien op het gebied van het redden van katjes. Maar toen ze die koude novembernacht de deur opendeed, was ze meteen overstuur.

“Tot mijn grote verbazing zag ik een ruwe uitziende, bebaarde man vol met tattoos in het midden van de nacht op mijn deur kloppen”, zei McNair. “Zijn omvang kan gemakkelijk met een berg vergeleken worden, zo groot was hij.”

Een bezorgde McNair aarzelde even om de politie te bellen, maar dan zag ze een klein, schattig katje in de handen van de stoere motorrijder. De biker had het katje gered uit handen van enkele dronken, onverantwoordelijke feestmeiden.

“Hij zei me hoe hij zag dat de dronken meisjes het katje als een speeltje naar elkaar gooiden, en het daarom van hen had afgenomen”, zei McNair. Met betraande en medelevende ogen legde de biker het katje in de bekwame handen van McNair.

Vooraleer hij vertrok gaf hij nog 100 dollar om voor het katje te zorgen. Ontroerd door het medeleven en de generositeit van de biker doopte ze het katje “Harley”, en naar de motorrijder zelf verwijst ze als “Harley’s Angel.”

 

“Eerst werd Harley bij een moederkat met kittens geplaatst. Ze was de grootste maar in de loop van de volgende weken groeiden haar geadopteerde broers en zussen maar zij niet”, herinnert McNair zich.

Het duurde niet lang of Harley werd een permanente bewoner van de The Kitten Inn, om de eenvoudige reden dat het personeel het niet over hun hart kreeg om haar voor adoptie vrij te geven. Harley werd erg hecht met een andere bewoner, een zwarte kat genaamd Twist.

Harley bleef erg klein en groeide maar erg traag. Na 14 maanden woog ze eindelijk 1,6 kg, hetgeen te vergelijken is met een katje van 16 weken oud.

Als de redder van Harley haar nu zou kunnen zien, zou zijn bebaarde gezicht van oor tot oor grijnzen!

DEEL deze hartverwarmende redding met je vrienden!

Bron: www.liftable.com ; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.