Bagagemedewerkers salueren voor een kleine doos en dat bracht mij aan het huilen [video]

Er zijn bepaalde firma’s die een hart hebben voor liefdadigheid. Non-profit organisaties als The Wounded Warrior en de Fallen Warriors brengen bijvoorbeeld hulde aan soldaten die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. Andere bedrijven betalen de gemeenschap terug door veteranen in dienst te nemen zodat ze ook na hun legerdienst nog uitzicht hebben op een aantrekkelijke loopbaan.

bagage

En dan zijn er nog bewegingen als de Delta Honor Guard. Dit is een groep werknemers en bagagemedewerkers die op de Hartsfield-Jackson International Airport in Atlanta, Georgia, werken.

Hoewel sommige bagageafhandelaars een slechte reputatie hebben wegens de ruwe behandeling van de kostbare bezittingen van de passagiers, doet deze groep helemaal het tegenovergestelde. Ze eren gevallen soldaten, recht op de tarmak.

Terwijl de passagiers toekijken vanuit het raampje van het vliegtuig, brengt de erewacht een laatste saluut aan gesneuvelde soldaten als hun doodskisten worden overgeladen in een militair voertuig om naar huis gebracht te worden. Alsof dit nog niet pakkend genoeg is, wordt hier de gesneuvelde soldaat gevolgd door zijn legerhond die samen met hem in de strijd om het leven kwam.

Het is duidelijk dat deze Delta Honor Guard hun taak erg ernstig nemen en ALLE gesneuvelde soldaten eren, inclusief de dieren die hun leven opofferden.

De leider van deze erewacht, Brian McConnell, zegt dat ze minstens een keer per week dergelijke ceremonie houden. “Dit is een fenomenale taak. Het is soms echt hartverscheurend. Soms is het moeilijk, maar de offers die deze mannen hebben gebracht, zijn niets vergeleken met wat wij doen”, zegt McConnell.

DEEL deze aangrijpende video met je vrienden op Facebook!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.