Babymeisje wordt levend opgevreten door ratten, nadat mama uit ging om een hele avond aan de boemel te gaan

Dit verhaal is gewoon vreselijk en bewijst dat sommige mensen geen ouder zouden mogen zijn. In Johannesburg verliet een moeder van een drie maanden oude baby haar huis om te gaan feesten. Ze liet haar baby alleen achter. Terwijl ze weg was, aten grote ratten haar baby op. De baby lag op bed en de ratten aten haar levend op. De moeder, 26, kwam thuis en ontdekte haar dochter.

De baby had een tweelingbroer die op dat moment niet thuis was. Buren zeggen dat het een erg pijnlijke dood moet geweest zijn. Volgens de verslagen waren de ogen van de baby, haar vingers en tong helemaal weggevreten.

De buren zeggen ook dat de moeder in de gevangenis zou moeten wegrotten. De dochter van de huisbaas zegt dat deze moeder alleen maar ging feesten.

Buren bevestigen dat dit niet de eerste keer was dat de baby’s alleen werden achtergelaten, maar het was wel de eerste keer dat slechts een baby alleen thuis was. De moeder loog dan ook nog eens door te zeggen dat haar zus op de baby aan het passen was. De andere tweeling werd nu toegewezen aan de vader.

De vader zei dat zijn zoon eruitzag alsof hij al dagen niet gegeten had. Nu is hij wel in goede handen en maakt het beter. De moeder werd aangehouden voor kinderverwaarlozing met de dood tot gevolg.

DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: Dan Newling en Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.