Babymeisje werd verminkt met een hamer en is sindsdien doof en blind

Een baby die gewond raakte naar aanleiding van een aanval met een hamer blijft blind en deels doof achter, nadat haar tweelingbroer bij dezelfde aanval gedood werd. Gabriel, 1, overleed aan zware verwondingen terwijl zijn zus Maria, ook 1, sinds de aanval op 18 maart in het ziekenhuis verblijft. Maria heeft haar zicht verloren en is deels doof, en haar toestand is “kritiek maar stabiel.”

Een man werd aangeklaagd wegens moord op de eenjarige jongen en poging moord op het meisje. De verdachte Bidhya Sagar Das, 33, werd beschuldigd van de aanval op de onschuldige tweelingen in een flat in Wilberforce Road, Finsbury Park.

Hij werd na een uitgebreide zoektocht door de politie opgepakt op 21 maart en blijft momenteel aangehouden.

Een familievriend van de verwoeste moeder Cristinela Datcu zegt dat de moeder bij het bed van haar dochter blijft. Florentina Ilie zegt dat Datcu na deze vreselijke situatie niet naar huis wil terugkeren waar haar zoon vermoord werd.

Ze zei: “We bidden allemaal dat ze haar zicht zou terugkrijgen en niet permanent blind blijft na de aanval.”

Mevrouw Ilie zei nog: “Cristinela is een hardwerkende, gewone vrouw die een baan heeft in een hotel in het noorden van Londen, met de tweelingen en het inkomen dat het gezin had, leidden ze een goed maar geen luxe leven. Helaas wordt ze nu geconfronteerd met een heleboel uitgaven en ze heeft weinig spaargeld.”

Er werd een JustGiving pagina opgericht om de vrouw te helpen de begrafeniskosten te betalen en haar ook de mogelijkheid te bieden om een nieuw appartement te zoeken.

DEEL dit hartverscheurende en schokkende bericht met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.