Baby krijgt een fatale beroerte. Familiehond weigert van de zijde van de baby te wijken

Als iemand die het grootste gedeelte van zijn leven met honden heeft geleefd, weet ik dat ze de gave hebben om de gevoelens van mensen te begrijpen. Vraag het aan eender welke hondeneigenaar en ze zullen je talrijke verhalen vertellen over honden en hun zesde zintuig. In het onderstaande verhaal hoor je over twee Bassethonden die tot het uiterste gingen om voor een baby te zorgen …

Mary en John Hall zijn een koppel uit Minnesota wier levens ondersteboven werden gezet toen hun vijf maanden oude dochter een beroerte kreeg die blijvende hersenschade veroorzaakte.

Om het nog erger te maken, kregen ze van de artsen te horen dat hun dochter Nora het niet zou halen en dat ze afscheid zouden moeten nemen. De volgende maanden, terwijl Nora een intensieve behandeling onderging met vrijwel geen hoop, waren er twee familieleden die geen seconde van haar zijde weken.

Het waren niet Mary en John Hall, maar Gracie en Grumpy, de twee Bassethonden van de familie.

Alsof ze precies wisten wat er aan de hand was, toonden de honden hun prachtig medeleven door Nora nooit uit het zicht te verliezen. Zelfs tijdens de laatste momenten van Nora waren Gracie en Grumpy erbij.

Nora is misschien niet langer bij ons, maar het is misschien wel een troostend gegeven dat ze nu in de hemel is en met Gracie en Grumpy twee beschermengelen heeft die altijd over haar zullen waken.

DEEL dit hartverwarmende en tegelijk hartverscheurende verhaal met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Het laatste viral nieuws direct in je inbox

    Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.