Baasje baalt ervan dat zijn auto altijd vol hondenharen zit en ontwikkelt hilarische gympakjes voor honden, die mensen telkens weer aan het lachen maken

Tyson Walters is de trotse eigenaar van een Sint-Bernard genaamd Harley. Ondanks zijn liefde voor Harley zegt Tyson dat hij vaak een beetje gefrustreerd was toen hij al die haren telkens weer in zijn auto zag liggen. “Mijn auto was eigenlijk verwoest. Het haar zat gewoon overal en wilde maar niet los komen. Ze schudde en dan ontploften de haren door de hele auto.” Klinkt bekend in de oren, hondeneigenaren?

Het kwam zelfs zover dat Tyson begon te dagdromen over een gadget dat dit allemaal zou kunnen voorkomen. “Ik kon maar geen oplossing vinden. Dus besliste ik om zelf iets te maken.” Toen vond Tyson de Shed Defender uit. Ik heb het zelf nog niet kunnen proberen, dus ik kan er niet teveel over zeggen, maar het ziet er een beetje uit als een gympakje voor honden. Bekijk de hilarische foto’s hieronder maar eens om een idee te krijgen:

gym1

gym2

Het pakje bedekt de nek, de romp en poten van de hond, waardoor alleen nog het hoofd, voetjes en staart zichtbaar zijn. Voor Tyson heeft het alleszins gewerkt want zijn auto is nu compleet haarvrij!

gym3

Het is niet de bedoeling dat je hond dit de hele tijd gaat dragen. Het is uitsluitend ontworpen om te dragen op ogenblikken dat je niet wil dat er haren rondslingeren, zoals bijvoorbeeld in de auto of wanneer je pas het tapijt schoongemaakt hebt.

gym4

gym5

Maak je geen zorgen. Je hond krijgt het heus niet te warm in dit pakje. “De Shed Defender is vervaardigd uit lichte en lucht doorlatende stof … Het is een unieke eco-vriendelijke vezel, deels gerecycleerd materiaal.”

gym6

Deze foto’s deden ons glimlachen, maar het dient de goede zaak! Een deel van de opbrengsten gaat naar een dierenasiel dat eveneens door de uitvinder werd opgericht. Cool!

Wat vind jij van deze pakjes?

DEEL deze geweldige uitvinding en hilarische foto’s met je vrienden!


Bron: Shareably en Shed Defender

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.