Asiel redt kat en beseft later dat het beest de bijzondere gave heeft om andere dieren, die ziek zijn, op hun gemak te stellen

Radamenes ziet er misschien wel als een doodgewone kat uit, maar de realiteit is heel anders. Radamenes is een kat met een speciale gave – de gave om andere dieren te troosten en hen volledig te doen herstellen.

kat1

Hij werd binnengebracht in een asiel in Bydgoszcz in Polen omdat hij dringend hulp nodig had. Radamenes stond op het randje van de dood omdat hij aan een kritieke ademhalingsinfectie leed en de redders waren niet erg hoopvol.

Maar Radamenes overtrof de verwachtingen en maakte een wonderbaarlijk herstel.

kat2

Op dit punt zou je denken dat het personeel van het asiel op zoek zou gaan naar een nieuwe thuis voor de kat. Maar blijkt dat Radamenes waardevoller was voor het asiel dan voor eender welke familie …

kat3

Radamenes is een “verpleegkat” geworden in het asiel. Hij wijdt zijn tijd aan het verzorgen van dieren. Hij heeft een natuurlijk talent voor het troosten van zieke en gewonde dieren.

kat4

Radamenes brengt zijn hele dag door met het troosten en knuffelen van zieke en herstellende dieren. Hij streelt ze met zijn zachte pootjes en knuffelt ze wanneer ze even een vriend nodig hebben.

kat5

Katten staan erom bekend dat ze liefdevolle en loyale dieren zijn, en Radamenes is daarop geen uitzondering. Hij is een echte vriend en steunt je voor dik en dun.

kat6

Studies hebben aangetoond dat de kracht van aanrakingen geweldige genezende krachten hebben. Je hecht met iemand voelen en steun van iemand krijgen, dat kan ook van een dier zijn, werkt gewoon heilzaam.

kat7

kat8

kat9

Radamenes knuffelt, troost en kust zijn vrienden tot ze weer helemaal genezen zijn!

kat10

De kat heeft in het asiel al verschillende wonderen verricht. Hij hielp al zoveel dieren in het asiel dat het personeel besliste dat hij gewoon mocht blijven!

DEEL dit bericht als je vindt dat we allemaal iets kunnen leren van Radamenes!


Bron: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.