Artsen zeggen dat de hond weg moet bij het ziekenhuisbed van zijn baasje, maar de hond weigert en gaat aan de zij van zijn eigenaar liggen

Volgens een gezegde is een hond de beste vriend van de mens. Dat is misschien omdat hij er altijd voor je is wanneer je je een beetje down voelt, of gewoon om met een frisbee te spelen of simpelweg om je gezelschap te houden.

ben1

Als hondenliefhebbers zijn we erg dankbaar voor de dingen die honden voor ons doen, maar hoe weten we dat honden net zo dankbaar als ons zijn? In deze video zien we de prachtige relatie tussen een man genaamd Ben en zijn hond, niet vanuit het perspectief van de man, maar van zijn hond.

De relatie tussen Ben en zijn hond begint al in hun vroege jaren. De twee reizen de wereld rond. Van kamperen in de woestijn tot wandelen in de bergen, ontdekken ze hun favoriete plekjes en maken gaandeweg nieuwe vrienden.

ben2

Naarmate het verhaal evolueert, krijgt Ben echter kanker. Hoewel Ben in het ziekenhuis moet verblijven, wijkt zijn hond geen enkel ogenblik van zijn zijde. Je zou denken dat hun relatie door de toestand van Ben wat zou afzwakken, maar het tegendeel is waar. Hun band wordt zelfs nog sterker.

ben3

Ben overwint kanker en het leven gaat voort. Door de hoogtes en laagtes van hun relatie blijven de twee de beste vrienden tot het bittere einde. Deze aangrijpende video is een eerbetoon van Ben aan zijn hond, voor al die geweldige momenten die ze samen beleefden. Deze video toont ons wat de essentie van vriendschap is.

DEEL deze ontroerende video met alle hondenliefhebbers!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.