Artsen hebben er geen verklaring voor waarom een peuter op wonderbaarlijke wijze weer tot leven kwam, nadat hij in een vijver verdronk

Een mirakel is een buitengewoon voorval dat niet door de wetten van de natuur of wetenschap uitgelegd kan worden. Een familie uit Oregon beweert dat ze een mirakel ervoeren toen hun peuter tegen alle verwachtingen in overleefde …

Vorige week dwaalde de 22 maanden oude Matty Cunningham van zijn familie af en verdronk in de vijver van de buren. De familie begon koortsachtig naar de jongen te zoeken, maar toen ze hem eindelijk uit het water trokken was hij dood.

“Hij was dood”, zei vader Matthew. “Hij was blauw en dood.” Ondanks zijn toestand probeerden ze hem nog te reanimeren en belden ze de hulpdiensten. “Terwijl ik op zijn borst drukte, zaten mijn andere kinderen rond me en baden tot God om een mirakel.”

Toen Matty in het ziekenhuis arriveerde, waren de vitale functies minimaal en zijn bloedwaarden heel erg slecht. “De dokters deden hun best maar het zag er niet goed uit. Ze schilderden het verhaal van een dood kind.”

Matty bevond zich in een vegetatieve toestand en werd overgebracht naar het St. Luke Children’s Hospital om een MRI te maken. De dokters bereidden hen voor op het ergste, maar op de scan was niets verkeerd te zien.

De dokters beslisten om Matty uit zijn kunstmatige coma te laten ontwaken en de jongen werd wakker alsof er niets gebeurd was. “Binnen enkele uren was hij actief en helemaal zichzelf. Hij gedroeg zich als … Matty. Hij was perfect … Hij probeerde rond te lopen op de spoedafdeling en daarom schopten ze ons buiten.”

“We vielen op onze knieën om God te bedanken. Dit is gewoon een droom die te goed is om waar te zijn. Mijn zoon was dood en nu leeft hij terug. Het overtreft elke logica. Dit is gewoon een wonder.”

Vind jij dat dit een mirakel is? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Facebook / The Cunningham Family

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.