Artsen dachten dat hij niet meer uit zijn coma zou ontwaken. Als zijn hond op bezoek komt gebeurt er een wonder

Nadat een bejaarde, Italiaanse man tijdens een wandeling met zijn geliefde hond een hartaanval had gekregen, werd hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 73-jarige Giovanni kon net op tijd gereanimeerd worden, maar in het ziekenhuis belandde hij in een diepe coma. In de daaropvolgende maand zou Nancy de hoop nooit opgeven en wachtte de hele tijd bij de voordeur tot haar beste vriend zou terugkomen.

Afbeelding: AWM.com

Giovanni’s dochter Deborah wist hoe droevig Nancy was zonder haar baasje en besliste om haar mee naar het ziekenhuis te brengen nadat ze gehoord had over een speciaal programma waarbij huisdieren in de ziekenhuiskamer worden toegelaten. Ze legde Nancy op het bed en niemand was verrast om haar staart te zien kwispelen van vreugde omdat ze eindelijk terug langs de zijde van haar papa was.

Ze waren echter wel verbaasd toen ze de gelaatsuitdrukking van Giovanni zagen veranderen en hoe hij langzaam begon te bewegen. “Ze bleef dicht en kuste mijn vader” zei Deborah over het bijzondere moment. “Ik geloof dat hij op die manier wilde zeggen: ‘Hallo kleintje, nu kunnen we afscheid nemen.”

Afbeelding: AWM.com

Ondanks dit bijzondere moment denken de dokters niet dat Giovanni nog echt zal ontwaken uit zijn coma, maar zijn familie is alvast wel blij dat Nancy haar beste vriend nog een laatste keer kon zien.

Kan je geloven wat er gebeurde toen deze hond bij haar baasje werd toegelaten? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Facebook / Deborah Del Sere en AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.