Arme hond zit aan zware ketting vast, heeft overal wonden en is zo ernstig uitgehongerd dat ze haar eigen pups op at om te kunnen overleven

In tijden van nood … zijn we in staat tot de ergste dingen. Dit is een tragisch verhaal dat we eigenlijk nooit zouden moeten lezen – maar hier gaan we toch. In Brooksville in Florida werd een hond genaamd Chi Chi vastgeketend in een tuin aangetroffen. Ze had geen water of eten – maar ze had twee puppy’s. Om te overleven, moest ze hen opeten.

Een buur belde de politie omdat hij door de hond gebeten werd. Toen de politie arriveerde, zagen ze meteen in wat voor een vreselijke toestand ze was. Ze kon wandelen en had beten over haar hele lichaam. De eigenaar van Chi Chi zei dat ze ontsnapt was uit de tuin en door andere honden gebeten werd.

Hij liet haar echter nooit behandelen. Goodson beweerde dat zijn hond wel regelmatig te eten kreeg. Leugenaar! Honden die regelmatig eten zijn niet uitgemergeld. Goodson werd gearresteerd en zijn borg werd op 5.000 dollar gesteld.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!


Bron: Pet Rescue Report

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.