Anonieme donateur betaalt de levensreddende operatie van een wonderhond, die in zijn oog was geschoten

Honden worden geliefde familieleden. Sommige eigenaars worden echter gedwongen om afscheid te nemen van hun viervoetig gezelschap als de medische kosten voor hun behandeling te hoog oplopen.

Onlangs dacht een man uit Florida dat hij zijn hond Jaxon moest laten inslapen nadat gewapende inbrekers in zijn huis hadden ingebroken. Ze schoten zijn hond daarbij in zijn rechteroog. “We zagen een man met een muts en een pistool op ons afrennen”, zei Ireneo Santos.

Afbeelding: WPTV

“Er werden minstens drie of vier kogels afgevuurd die naast ons in de deur insloegen”, vertelde Santos nog. Santos probeerde een inbreker nog af te weren, maar ondertussen werd Jaxon in het oog geschoten.

Afbeelding: WPTV

“Ik zag een grote plas bloed, en ik dacht eerst dat hij mijn vriend had neergeschoten, maar het was mijn hond”, zei Santos. “Het was een hartverscheurende aanblik.” Jaxon overleefde maar hij had een spoedoperatie nodig die Santos niet kon betalen.

Afbeelding: WPTV

Santos kon het idee om Jaxon te laten inslapen niet verdragen en startte een crowdfundingcampagne. Maar kort daarop ging een anonieme donateur recht naar de dierenarts en betaalde de hele operatie. Jaxon verloor zijn oog, maar verwacht wordt dat hij compleet zal herstellen.

DEEL dit verhaal met elke hondenliefhebber die je kent!

Bron: WPTV

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.