Als zijn vrouw hem verlaat, doet hij DIT met haar hond. Niet te geloven!

Uitgerekend op zijn 30e verjaardag werd de kunstenaar Rafael Mantesso uit Brazilië door zijn vrouw verlaten. Ze neemt alles mee: de meubels, de vaatwasser, de foto’s. De ongelukkige man blijft alleen in een leeg huis achter. De enige die hem nog gezelschap houdt, is Jimmy Choo: een bullterriër, die zijn ex naar haar favoriete modeontwerper noemde.

vrouw1

Als de hond zich neerlegt voor de witte muren, komt de kunstenaar op een idee. Hij neemt een stift en begint rond de hond te tekenen: Een eigen kleine wereld voor Jimmy. Dat is het startpunt voor tal van kunstwerken met Jimmy Choo in de hoofdrol. “Prenten met Jimmy maken is mijn hobby geworden, maar het beste is dat ik ondertussen ook nog eens met hem kan spelen” vertelt de artiest. Deze schattige foto’s veroverden het internet als een storm:

vrouw2

vrouw3

vrouw4

vrouw5

vrouw6

vrouw7

vrouw8

vrouw9

vrouw10

Met zijn foto’s wil Rafael ook iets doen aan de slechte reputatie van bullterriërs en het resultaat laat niet op zich wachten: het modehuis Jimmy Choo merkte de foto’s ook op en bracht een tas met de prenten op de markt.

vrouw11

Wat een geweldige en hilarische kunstwerken!

DEEL deze creatieve foto’s met elke hondenliefhebber die je kent!

Bron: Instagram / Rafaelmantesso

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.