Als ze de kleine hondenbaby voor de bek van de kat houden, houdt iedereen zijn adem in. Dan zijn ze overweldigd!

Deze twee chihuahua puppy’s hadden een moeilijke start in het leven gehad. Ze werden te vroeg geboren en hun twee zusjes stierven tijdens de geboorte. Ook hun lot lijkt bezegeld want hun moeder stootte hen meteen na de bevalling af.

Helemaal alleen op zichzelf aangewezen hadden de twee geen schijn van kans. Maar dan had de dierenverzorgster Debra een bizar idee. Toevallig had ook een katje pas kittens gekregen en ze besluit een experimentje uit te voeren. “De twee puppy’s hadden een mama nodig en omdat toevallig ook een kat net jongen had geworpen, hebben we het erop gewaagd”, herinnert ze zich.

katje1

 

Voorzichtig legt ze de kleine puppy’s bij de kattenmoeder. Terwijl de kat de puppy’s voorzichtig benaderde, hield iedereen de adem in. Eerst snuffelde ze een beetje nieuwsgierig en dan knuffelde ze tegen de puppy’s aan.

katje2

 

Dan ging ze nog een stap verder: de kat aanvaardde de twee kereltjes zo zeer dat ze hen zelfss begon te voederen! Zo ontstaat een super schattig nieuw samengesteld gezinnetje. Ze werden perfect grootgebracht door hun surrogaatmoeder en kregen ondertussen een liefdevolle thuis. En dat allemaal dankzij het buitengewone idee van Debra!

katje3

 

Wat een happy end! Dat toont nog maar eens aan dat moederliefde werkelijk geen grenzen kent!    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.