Als de man thuis komt, staan de politie en een mensenmassa voor zijn huis. De reden daarvoor bezorgt hem de schrik van zijn leven

Het is een echte nachtmerrie thuis te komen om dan een menigte mensen en de politie voor je deur aan te treffen. Dat moest een bewoner van het kleine Ascension in de Amerikaanse staat Louisiana onlangs meemaken toen hij met boodschappen beladen na het werk thuiskwam.

Maar de echte schrik volgt pas als hij de reden van deze volkstoeloop ervaart: zijn kat Bella steekt boven de garagedeur en hangt hulpeloos tussen de deur en het plafond van de garage vast.

Ook de opgeroepen politieagent Mike Scott is geschokt van de aanblik maar hij aarzelt niet lang. Samen met de buren snijdt hij rond de kat een gat in de deur en redt de arme kat uit haar penibele situatie en overhandigt het diertje aan haar opgeluchte baasje.

Blijkbaar moet Bella daar op een of andere manier in slaap gevallen zijn en heeft haar eigenaar haar ongewild vastgeklemd toen hij de poort sloot. Het verbazende is dat Bella los van de schok geen schade heeft opgelopen: ze kon ongedeerd bevrijd worden.

Gelukkig reageerden de buren snel en kon politieagent erger voorkomen. De volgende keer dat Bella’s eigenaar de deur uitgaat, zal hij vast wel voorzichtiger zijn.

DEEL deze mooie redding met je vrienden!

Bron: LittleThings en Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.