Als je leven zou afhangen van het binnen de 10 seconden opmerken van deze dodelijke slang, zou je het kunnen? Bekijk het antwoord hier …

Slangen zijn voor de meeste mensen het minst favoriete wezen dat in de natuur kan aangetroffen worden. Mensen zijn van nature uit minder bang voor dieren die een vacht hebben. Het feit dat slangen gluiperig en glibberig zijn, en zich kronkelend van de ene naar de andere plek bewegen, maakt dat ze door mensen minder bewonderd worden. Het helpt ook niet dat hun huid zo ontworpen is om zich te camoufleren tegen roofdieren, hetgeen met zich brengt dat ze ook voor mensen minder zichtbaar zijn.

Deze foto circuleert de laatste tijd op het internet en daagt mensen uit om een giftige en dodelijke slang te vinden tussen een bed van bruine bladeren.

Als je de slang niet vindt, raden we een sterkere bril aan, want deze foute kerel van de slangenfamilie bijt meer mensen dan elke andere dodelijke slang die in de Verenigde Staten voorkomt. Wie door het midden en zuidoosten van de Verenigde Staten op avontuur gaat, let maar beter op voor deze koperkopslang.

Deze slang komt voor in de volgende Amerikaanse staten:

Alabama, Arkansas, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Ohio, Oklahoma, Maryland, Massachusetts, Mississippi, Missouri, Nebraska, New Jersey, New York, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia and West Virginia.

Zie jij hem?

Ontdek het antwoord op de volgende pagina!

Volgende pagina

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.