Als zijn kat sterft, zoekt de 5-jarige in het asiel een nieuwe. Wat hij in plaats daarvan vond, kon hem niet gelukkiger maken.

Toen de 10 jaar oude kater Phoenix 18 maanden geleden vermist raakte, zat de 5-jarige Ronnie uit Engeland helemaal aan de grond. Samen met mama Michelle Humber hangt hij in de hele buurt bordjes op maar de kat blijft spoorloos. Als diezelfde maand dan ook nog eens zijn tweede kat sterft, besluiten ze om in het asiel een nieuwe kat te zoeken. Ronnie kiest zich een katje uit. Maar als Michelle en haar zoon het nieuwe huisdier willen afhalen, merken ze in de kooi ernaast iets op wat hun adem doet stokken: hun verloren gelopen Phoenix! Ronnie barst van vreugde in tranen uit als hij zijn geliefde kater herkent.

Phoenix werd al enige tijd terug aangetroffen en zou voor adoptie opgegeven worden. Hij droeg weliswaar een microchip, maar daarop stond nog een oud telefoonnummer en adres opgegeven. Wat een geluk dat deze vrienden elkaar door het toeval hebben teruggevonden!

“Het is zo wonderbaarlijk hem terug in de armen te kunnen sluiten. Phoenix was echt een deel van zijn leven geworden” getuigt mama Michelle. Het verhaal van Phoenix toont nog maar eens aan hoe belangrijk het is om de gegevens op een microchip up-to-date te houden!

DEEL deze belangrijke boodschap met je vrienden op Facebook!

Bron en afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.