Als je moeder deze 9 dingen voor je doet, houdt ze echt van je. Vooral het 1e punt is erg belangrijk

Je mama is de enige persoon ter wereld die al van je houdt nog voor ze je gezien heeft. Sommige mensen beseffen helaas pas hoe belangrijk hun moeder is als ze er niet meer is. Precies daarom moet je je moeder niet alleen op Moederdag zeggen dat je van haar houdt. De volgende negen redenen zijn meer dan voldoende om haar wat vaker op te zoeken of wat meer te bellen, gewoon om te zeggen dat je van haar houdt!

mama1

1 – Je kunt met haar over alles praten

Wat er ook op je hart ligt, de deur van je moeder staat altijd open. Ze hoort urenlang je problemen aan om een oplossing te vinden en om je te helpen. Je kunt haar alles toevertrouwen zonder dat ze het verder vertelt.

2 – Ze maakt zich zorgen om jou

Ook als je je een beetje ergert als je moeder weer eens vraagt waar je bent en of je aan het ene of het andere gedacht hebt: neem het haar niet kwalijk. Je bent haar kind en ze is voortdurend begaan met je welzijn.

mama2

3 – Ze inspireert jou

De manier waarop je moeder de problemen en de hindernissen in het leven aanpakt, zijn een echte inspiratiebron. Of ze heeft in het leven dingen bereikt, waar ook jij van droomt.

4 – Ze geeft je de beste knuffels

Of je je moeder nu elke dag ziet of niet. Ze omhelst je elke keer zo alsof ze je al jaren niet meer gezien heeft. Er bestaat gewoon geen beter gevoel!

mama3

5 – Ze is je grootste fan

Er bestaat wellicht geen andere persoon op de wereld die gelukkiger is als jij een bepaald doel bereikt. En voor je dat doel bereikt hebt, spreekt ze je voortdurend moed in. Ze staat helemaal achter jou.

6 – Jij komt op de eerste plaats

Een meer onbaatzuchtige persoon als een moeder bestaat niet. Voor je moeder komen jouw behoeftes voor die van haar. Ze laat alles staan en vallen als jij hulp nodig hebt.

7 – Ze houdt onvoorwaardelijk van je

Er zijn moeders van wie de kinderen zware criminelen zijn en in de gevangenis zitten. Toch blijven deze moeders hun kinderen regelmatig bezoeken om zich ervan te verzekeren dat ze het goed maken. Moeders houden onvoorwaardelijk van hun kinderen, wat ze ook gedaan hebben of wat er ook van hen geworden is.

mama4

8 – Ze toont je de juiste weg

Je moeder wil alleen het allerbeste voor je. Ze geeft de juiste adviezen zodat jouw talenten en vaardigheden het beste tot uiting komen. Ze zal je nooit zeggen dat je je droom moet opbergen. In tegendeel, ze motiveert je precies om nooit op te geven.

9 – Ze heeft de beste lach

Je kunt de lach van je moeder uit een grote mensenmassa herkennen. Haar lach doet ook jou stralen van geluk. Bovendien is ze best grappig en kan ze ook om zichzelf lachen!

mama5

Je moeder is echt bijzonder. Koester en heb ze lief zolang het kan. Ze is niet perfect – zoals alle mensen. Maar ze wil altijd het beste voor jou, gewoon omdat ze van je houdt. Zeg haar vandaag nog dat je van haar houdt en je zult haar ongetwijfeld de gelukkigste persoon ter wereld maken!

DEEL dit bericht met je mama om haar te bedanken en om te zeggen dat je zielsveel van haar houdt!


Bron: TheOdysseyOnline

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.