“Als je kotsen moet, dan kots je”, zegt de rechter tegen deze vrouwelijke dierenbeul. Haar straf is gewoonweg perfect!

Deze rechter verricht geen half werk! Dat moest Alyssa Morrow uit het Amerikaanse Painesville in Ohio op de harde manier leren toen ze haar hond Moose een week lang alleen thuis had achtergelaten.

kotsen1

In deze smerige woning moest de arme pitbull een volledig week alleen zien te overleven. Hij was uitgedroogd, uitgehongerd en doodsbang toen de dierenartsen hem aantroffen. Alyssa pleit schuldig, maar ze zegt dat “het toch maar een week was”.

kotsen3

kotsen2

Maar de perfecte straf komt van rechter Michael Cicconetti. Hij is beroemd omwille van zijn creatieve en alternatieve bestraffingen. Als hij leest in wat voor omstandigheden de hond werd achtergelaten, zegt hij dat hij “bijna misselijk wordt.” Maar voor Alyssa heeft hij al het juiste oordeel in gedachten. Hij wil haar een koekje van eigen deeg laten proeven.

kotsen4

De rechter keek haar strak in de ogen en zegt: “Je zal zelf ervaren hoe het voelt om zo te moeten leven. Ik laat je de keuze. Ofwel gevangenis, ofwel leven als Moose. 8 uur lang zal je op een vuilnisbelt leven. Je zult de vieste, meest stinkende plaats zoeken en daar blijven – acht uur lang. Als je moet kotsen, dan kots je, en denk dan nog maar eens aan wat je je hond hebt aangedaan.”

kotsen5

Alyssa kiest voor de vuilnisbelt, maar dat berouwt ze zich al snel. Huilend zegt ze dat de gevangenis nog beter was geweest. Maar ze leert wel een belangrijke les. Namelijk hoe het aanvoelt om tussen het afval te moeten leven, eenzaam en alleen, hulpeloos en achtergelaten.

kotsen6

Hieronder kan je video nog eens rustig bekijken. Deze rechter is gewoonweg geweldig! Hij weet precies hoe hij mensen moet bestraffen. Moose heeft ondertussen een pleeggezin gevonden, waar men wel van hem houdt en goed voor hem zorgt. En Alyssa, zij zal dit vast nooit meer doen!

kotsen7

DEEL deze alternatieve straf met iedereen die je kent!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.