Als hij ziet wat zijn kleine meisje is aangedaan, gaat deze hond volledig uit zijn dak

De vijfjarige Remayah Hernandez fietst samen met een vriendinnetje voor haar huis als er plots iets gebeurt waar alle ouders voor vrezen: het meisje wordt door een hond uit de buurt brutaal aangevallen. De labrador bijt in het gezicht van het meisje. De moeder hoort haar dochter krijsen en wil meteen naar buiten rennen.

Maar nog voor ze iets kan doen, schiet de familiehond Trigger, een pitbull, ter hulp en bespringt de aanvallende hond. Trigger verwondt de labrador daarbij zo ernstig dat men hem later moest laten inslapen.

hond1

Voor de mama van Remayah – Lucila – is het duidelijk dat haar hond een echte held is: “We hebben hem opgeleid om een beschermende hond te zijn die op onze familie past”, vertelt ze. “Zonder hem was mijn dochter er vandaag misschien niet meer geweest.”

hond2

Ook Remayah zelf zegt dat haar hond een superheld is. Gelukkig werd ze niet al te ernstig gewond, maar dat heeft ze helemaal aan de tussenkomst van haar dappere hond te danken. Maar de eerste dagen kon ze wegens het trauma moeilijk de slaap vatten.

Daarom verbleef ze de eerste dagen na de aanval bij een tante om de aanval een beetje te kunnen vergeten. Haar familie liet eveneens een schoonheidsoperatie uitvoeren aan haar gezicht zodat ze fysiek alvast niet aan dit drama herinnerd wordt.

Vele slachtoffers van een hondenaanval zijn de rest van hun leven getraumatiseerd en willen nooit meer in de buurt van een hond komen. Maar deze kleine meid weet dat ze haar leven precies aan een hond te danken heeft.

DEEL deze moedige hond met je vrienden!

Bron: Lifebuzz.com en Facebook / Pit Bull Club

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.