Als hij de Duitse vrouw in de stad ziet, volgt hij haar drie maanden lang, tot ze geen andere keuze meer heeft.

De Duitse stewardess Olivia Sievers vliegt regelmatig van haar thuisstad Bremen naar Argentinië. Daar verblijft ze telkens in de hoofdstad Buenos Aires. Op een dag wordt ze achtervolgd door een kleine helderbruine kerel.

vrouw1

De straathond werd op slag verliefd op Olivia en volgde haar door de hele stad. Als ze de volgende dag haar hotel buitenkwam, zat hij al voor de deur te wachten.

vrouw2

Elke dag liepen ze zijde aan zijde door de stad. Uiteindelijk moest Olivia naar huis terugkeren. Als ze enkele weken later terug in Buenos Aires kwam, zat de hond terug aan het hotel te wachten.

vrouw3

Het werd Olivia duidelijk dat er verder niemand was die zich om de hond bekommerde. Ze vroeg een bevriende dierenarts in Buenos Aires om de hond op te nemen. Maar daar wilde de hond niet blijven. Hij had andere plannen en keerde terug naar het hotel van Olivia.

vrouw4

Overweldigd door de onvoorwaardelijke liefde van het dier zag Olivia geen andere mogelijkheid dan het dier te adopteren.

vrouw6

Ze doopte de hond “Rubio” wat in het Spaanse “blond” betekent, zeer treffend omwille van de kleur van zijn vacht.

Vanaf dan aan moest Rubio niet meer voor het hotel slapen, maar heeft hij bij Olivia een nieuwe en liefdevolle thuis gevonden.

DEEL dit wondermooie verhaal met je vrienden op Facebook!

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.