Als het stel ziet wat er uit het lichaam van de schildpad steekt, zijn ze geschokt. Welk monster doet zoiets?!

Paul en Diane Tuttle zagen op een dag in september van vorig jaar een bizar tafereel voor hun huis in Illinois. Een oud wezen sleepte zich langzaam door de straat. Deze creatuur had in haar zeventigjarige bestaan hier op aarde het vreselijkste ooit meegemaakt.

Het was een schildpad en iemand had een schroevendraaier in haar schild gestoken. Ondanks haar verwondingen sleepte het dier zich dapper door de tuin van Paul en Diane, alsof het wist dat het hier hulp zou kunnen krijgen. Toen ze wat dichterbij kwamen, zagen ze dat het dier ook in haar hoofd werd gestoken.

Hoewel deze soort schildpad bekend zijn omwille van hun scherpe tanden, bleef het de hele tijd erg rustig. Het stel bracht het arme dier onmiddellijk naar de dierenkliniek van All Pets Vet Clinic. Daar bleek dat de schildpad ook een oog was verloren, een schedelbreuk had opgelopen en verschillende interne verwondingen had.

Het herstel zou langzaam verlopen. Daarom schakelde de dierenkliniek Douglas Holmes, een specialist in reptielen en amfibieën, in om haar de hele winter nauwgezet in de gaten te houden en te verzorgen.

Negen maanden later was het dan eindelijk zover: de schildpad die nooit had opgegeven, kon eindelijk terug in de natuur losgelaten worden. Het monster dat deze gruwel veroorzaakte, is helaas nog niet gevonden.

DEEL deze redding met je vrienden!


Bron: The Dodo

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.